Bli med på "7 dager omsorg til hjemmet ditt" 

 

Gikk ikke 2021 helt som du tenkte med tanke på rydding og det?

Ikke fortvil for nå er det nye muligheter til å skape de endringene du vil ha i hjemmet og hodet ditt.

I denne utfordringen skal vi jobbe med 5 typiske problemområder i hjemmet ditt samtidig som det blir fokus på det mentale. For de fleste av oss så henger det sammen, et ryddig hjem gir oss et ryddig hode. 

Så i en hel uke gir vi fokus til hjemmet ditt slik at du kjenner både mestring og glede i å rydde opp. Ved å gi hjemmet ditt kjærlighet så får du kjærlighet tilbake. Så får du lyst til å gjøre mer, og får enda mer tilbake. Det er aldri feil å gi omsorg til hjemmet sitt, for det gir alltid noe godt tilbake til deg.

Ved å gi hjemmet ditt omsorg noen få minutter daglig, så vil du se gode resultater! Hver oppgave vil ta cirka 10-15 minutter, en live på dagtid om et tema (blir opptak) og spørsmål og svar på kvelden. Opptakene er kjempefine bruke mens du gjør husarbeid, rydder eller er på kjøretur.  

Du kan fint samle opp 2 oppgaver til en dag om det passer best. Oppsummering blir søndag 30. januar 2022 i en livesending hvor du samtidig får mye tips på veien videre. 

Dette handler ikke om de store stegene, men det handler om å komme i gang og ikke minst få kjenne på ryddemestring og glede. Få øyeblikk der du ser at at forvandlingen gjør deg glad og du får få aha-øyeblikk når du kjenner tankesettet ditt er på glid til å endre seg. 

I løpet av uken så får du organiseringstipset du kan bruke i hele hjemmet og verktøy som hjelper deg videre i ryddeprosessen. 

Sett av noe tid til å rydde nå

Og du får igjen for det resten av året. De grepene du får gjort nå vil inspirere deg videre. 

7 dager - 5 oppgaver - 5 temaer

Hver dag i 5 dager så får du en ny oppgave og jeg holder live om et tema innen rydding. Temaer som du trenger å høre om slik at du får startet den ryddereisen som er så viktig for deg.

Egen facebookgruppe

Vi møtes i en lukket facebookgruppe kun laget for denne utfordringen. Fellesskap, inspirasjon, trekning av premier.

Er du medlem i Ryddemagiklubben?

Da er denne utfordringen en del av januartemaet og du har det inkludert i ditt medlemskap.

Hva er Ryddemagiklubben? Det er en digital ryddeklubb hvor vi hver måned jobber med nytt tema slik at du skal bli inspirert til å fortsette din ryddereise. Du får tilgang på ukentlige livesendinger, et bibliotek med tidligere månedstema, et minikurs for finne din organiseringstil og et grunnkurs i rydding som hjelper deg i gang.

Og ikke minst, et supert fellesskap med andre som forstår dine utfordringer på en måte andre ikke kan. Vil du lese mer om Ryddemagiklubben, så klikk her.

7 dager omsorg til hjemmet ditt

Kr 129

Engangsbeløp

  • Uke 4 (24-30. januar 2022)
  • 5 oppgaver - mandag til fredag
  • 5 livesendinger innen ulike temaer - mandag til fredag
  • Spørsmål- og svarsendinger
  • Premier! 
  • Oppsummering og tips veien videre - søndag 30. januar

Bonuser: 3 lister (pdf) som vil hjelpe deg på din ryddereise 

Meld deg på her

Ønsker du betale med vipps?

Kr 129 (legg inn beløp manuelt)

Engangsbeløp til #730751

  • betaler du med vipps, så gi meg litt tid til å oppdage at du er med 😉 
  • husk å legge inn din epost som melding i vipps slik at jeg deg registrert i systemet manuelt og kan lage kvittering for kjøpet
  • Jeg er innom vipps og sjekker 3-4 ganger per døgn
  • du kan også sende en sms med din e-postadresse til 92046144 

 

Ryddeutfordringen starter mandag 24. januar kl 1000

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00