Er du lei av å være frustrert på grunn av rot?

Har du kjeftet på andre fordi du blir stressa og ikke finner ting? Er du lei av lete og lete og kjenne pulsen stige for du har dårlig tid?

Kjenner du på dårlig samvittighet hver gang du ser kaoset på vaskerommet, soverommet, hobbyrommet eller andre rom? Er du lei av å kjenne deg overveldet?

Steg for steg så skaper du din egen ryddemagi

 

Få hjelp til å bryte jobben ned i passelige biter. Bli motivert til å ta neste steg. Opplev at måten du tenker om tingene dine vil endre seg etter hvert. For til syvende og sist så handler det ikke om tingene våre. Det handler om oss, og hvordan vi tenker om gjenstander og organisering. 

Linda Olsrud

Å være med i ryddemagiklubben er utrolig inspirerende og nyttig. Bjørg Anita er både forståelsesfull og jordnær. Hun utfordrer og får meg til å se på utfordringer med nye øyne. Vi har en utrolig hyggelig gruppe som heier på hverandre og vi deler erfaringer. Ryddemagiklubben gir meg masse verdi og en bedre hverdag. Tusen takk for at denne gruppen finnes.

Helene Nilsen

Jeg har lært så mye av å være medlem her i Ryddemagiklubben! Det var en fantastisk åpenbaring å finne ut hvilket organiseringsinstype jeg er. Nå forstår jeg mye mer av hvorfor jeg havner i de mønstrene jeg gjør, og hva jeg trenger for å endre vaner. Ikke minst har kjøkkenutfordringen denne uka fått meg til å innse at å gjøre én oppgave hver dag er jo veldig lurt! Fantastisk bra sted dette, tusen takk for alt du deler av kunnskap og innsikter!

Bli med i klubben nå

I Ryddemagiklubben fokuserer vi på ett nytt tema hver måned. Et nytt tema som et rom, en kategori, det psykologiske rundt rydding og organisering, eller et tema som "å bli klar til jul". 

Du får i tillegg et minikurs som hjelper deg å finne organiseringsstilen som passer for deg og ditt hjem. Du får et eget start-kurs i rydding som gir deg en god start på din ryddereise. I dette kurset får du svar på hva du skal gjøre for å lykkes. 

Alt dette + tidligere månedstema om kjøkkenorganisering, vaner og vanebygging, ryddekommunikasjon, organisering av tekstiler og klesskap, pluss opprydding i papirer og digitalt venter på deg i medlemsportalen. Du betaler kun kr 99 for første 30 dager, deretter kr 179 per måned (ord kr 229 per måned). Det er ingen bindingstid, slik at du kan melde deg ut når du vil og du har fått nok hjelp.  

Jeg er klar for å starte ryddereisen min!

Du får:

  • Din egen heiagjeng og fellesskap!
  • Hjelp til å finne din organiseringsstil som fungerer og varer
  • En gratis veiledningssamtale på inntil 30 minutter 
  • Et start her-kurs som hjelper deg til suksess på ryddereisa di 
  • Tilgang til facebookgruppe for kun medlemmer
  • Gratis deltagelse på betalte challenger som arrangeres av Ryddemagi i løpet av året
  • Ingen bindingstid
  • 14 dagers angrerett fra kjøpsdato

Har du ellers spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt med meg. Du kan sende meg en epost på [email protected]o eller via messenger på m.me/ryddemagi.

Slik ser det ut på innsiden i medlemsportalen

Her er en liten video som viser deg mer om hvordan det ser ut og hva som er innhold i medlemsklubben. Siden Ryddemagiklubben er en levende portal, så blir det påfyll av nytt innhold hver eneste måned. 

 

Medlem Ryddemagiklubben 2020

 

Liker at Bjørg Anita er personlig og det realistiske fokuset på at alt ikke er perfekt alltid. Kajabi fungerer også supert i app på mobilen.

Hanne W.

"Det som overrasket meg i ryddekurset, var at jeg fikk ryddet på andre steder enn forventet. Det kom mange gode tips om hvordan holde orden så jeg slipper å ta skippertak i ny og ned. Det er ikke bare det å kaste som er fokus, men også gjenbruk.” [deltaker på ryddekurset Skap din egen ryddemagi]

Du trenger ikke å gjøre hele ryddereisa alene

Savner du støtte på veien, noen som du kan spørre om hjelp og ikke minst...

Andre som forstår dine utfordringer med rot og organisering som ikke fungerer, så er Ryddemagiklubben stedet for deg. Få hjelp til å finne løsninger som fungerer og varer fra og med i dag. 

Jeg vil bli medlem (klikk)